ALL ABOUT THE HAY BAG

ALL ABOUT THE HAY BAG

Vår Hay Bag är en av de första produkterna vi började arbeta med, och som på ett sätt är tonsättande för hela Get the Gallop.

Allting började med inspiration från de blåa plastkassarna med gula band som används flitigt i stall runt om i Sverige. Perfekta att packa allt från hö, utrustning eller tvätt i. Det vi saknade var en lyxigare variant, klassisk och stilren nog att ha med sig vid alla tillfällen.

Resultatet blev Hay Bag Large! Tillverkad i kromfritt vegetabiliskt läder med band i ekologisk bomull i två olika längder som passar både för att bära i handen eller slänga över axeln. Idag finns våra Hay Bags i tre olika storlekar: Large, Medium och Mini.

Medium är den perfekta vardagsväskan som passar både att ta med till kontoret eller när du ska vara borta en natt. Kommer med en löstagbar wristlet som lätt kopplas bort när du endast behöver ha med det nödvändigaste.

Mini är en tuff handväska med korta band i läder. Kommer även med ett reglerbart axelband som gör Hay Bag Mini till den ultimata cross body-väskan. Vårt nyaste tillskott är den kaxiga Hay Bag Mini Stud med nitar!