VÅRT ANSVARSTAGANDE

VÅRT ANSVARSTAGANDE

De åtgärder vi vidtar under de närmaste åren är kritiska och var och en måste bidra för att skapa de förutsättningar som krävs för att mänskligheten ska blomstra inom jordens gränser. Idag, mer än någonsin, har företag ansvaret att bli starka förändringsagenter, och vi, Get the Gallop, har antagit utmaningen att vara en av dem.

 Ridsportbranschen har legat efter i många år, och vi har gjort det till vårt uppdrag att återställa standarden för design, produktion, användning och uttjänta produkter för hästsport. Get the Gallop är ett försök att återknyta vår passion för hästar och vår kärlek till naturen genom att göra hållbara och autentiska produkter som du kan leva, arbeta och rida i! 

Vi är inte på något sätt perfekta (ännu!) och vi vet att vi har en lång väg kvar att gå, men en sak är säker, passion och beslutsamhet kommer att ta oss dit. Vi håller på att sålla igenom hela vår värdekedja och samarbetar kontinuerligt med våra affärspartners för att hitta och implementera nya lösningar för att minimera vår miljöpåverkan. Vårt mål är att garantera att varje produkt eller plagg, du beställer från oss är tillverkad av kvalitetsmaterial från pålitliga källor, att arbetsförhållandena respekterar höga internationella standarder, att transporter och förpackningar har ett minimalt miljöavtryck och att våra slutprodukter är designade för att hålla., samt går att återbruka när de väl har gjort sitt .

Ridsportsindustrin är förankrad i linjära och ohållbara produktionsmetoder vilket gör det svårt att få till förändringar över en natt. Vi jobbar hårt för att hitta lösningar, förändra tankesätt och främja förändring längs värdekedjan så att hästnäringen inspireras att gå med i rörelsen. Vi lovar att vara ärliga och transparenta mot dig vid varje steg på vägen. Det här är början på vår resa, och vi är så glada över att ni vill vara med!

Vi är sedan starten av 2022 medlemmar i organisationen 1% for the planet, det betyder att vi kommer donera minst 1% av vår årliga omsättning till ändamål och organisationer som jobbar med att hjälpa och förbättra vår miljö. Läs mer om detta här.