Nyhet! The Lucky Jewellery Collection

Nyhet! The Lucky Jewellery Collection

Vi lanserar äntligen The Lucky Collection. Denna kollektion av smycken i guld och silver är skapad för att ge bäraren av smyckena lite extra kraft och en bit av den energi en bockande häst har men också lite extra tur med den tidlösa lyckosymbolen hästskon. 

I första produktsläppet ingår halsband och örhängen i guld och silver. Perfekta presenter för hästälskaren eller smyckes-fantasten. Du hittar alla smycken här.

Smyckena är producerade hos vår producent i Jaipur, Indien, som lägger största vikt på hållbarhet och miljö samt är högt rankad gällande SMETA 4 (SMETA står för SEDEX MEMBERS ETHICAL TRADE AUDITS och är en granskning av social efterlevnad som hjälper företag att förstå de viktigaste hållbarhetsfrågorna de står inför och gör det möjligt för dem att minska riskerna i hela sin leverantörskedja.) https://www.sedex.com/solutions/smeta-audit/

Bland annat så har de: 

Solenergi - 120kW solcellssystem som genererar över 186,782 kWh av ren energi.

Vattenrening - De använder ett avancerat vattenreningssytem (STP/ETP) för att återanvända och rena vattnet som används i fabriken för produktion för att minska vattenåtgången. 

Silver och guld är certifierat återvunnet av SGS för att minska miljöpåverkan

Ett dedikerat system för att med minsta miljöpåverkan hantera kemiska ämnen och avfall 

Smeta 4 pillars Certified Green Factory: Godkänd för ansvarsull och hållbar arbetskraft, hälsa och säkerhet, samt miljöpåverkan.

▽▽▽